Europatipset

Detta är ett av de tipsspel som kommer från Svenska spel, det påminner om stryktipset men här plockas matcherna från hela Europa. Spelet går ut på att du tippar utgången i tretton matcher och väljer ett, kryss eller två precis som på stryktipset.

Oftast är det matcher från de bästa ligorna i världen som man tippar på i europatipset, alltså finns det matcher från både Tyskland, England, Italien och flera andra länder. Om du vill vinna på europatipset krävs det att du får minst 10 rätt på din kupong. Det går även att kombinera europatipset med jokerspel. Det går även att dubblera din vinst genom något som kallas Dubbelvinsten, självklart kan du också spela olika system på detta spel.

För att spela på europatipset väljer du som vanligt först om du vill spela online eller hos ett spelombud. Vill du helst fylla i en faktisk kupong finns det spelombud nästan överallt i alla Sveriges städer. Vanligtvis hittar du ditt spelombud i tobaksaffären eller kiosken på hörnet, men de finns även på flera bensinmackar och i en del större matvaruaffärer. Viktigast är att du köper rätt kupong då, den ska vara märkt med just europatipset. Europatipset går att spela på måndagar, tisdagar och onsdagar och spelstoppet är på onsdagar. Matcherna spelas främst på onsdagar och torsdagar. Vill du hellre fylla i din kupong online kan du göra det på Svenska spels hemsida, det är bara att bli medlem och föra över pengar till spelkontot så kan du tippa.

När du spelar europatipset på nätet fyller du i kupongen genom att klicka med musen vart du vill markera, alltså ett, kryss eller två. Det går självklart att välja Joker och Dubbelspel på nätet också, det gör du efter du fyllt i din kupong. Gillar du fotboll så är europatipset verkligen något för dig.